REAL TALK

Het gebeurt dagelijks dat mensen voor de spiegel staan en alleen maar negatieve punten zien simpelweg omdat ze gepest zijn, dingen op internet hebben gelezen of gezien of slecht zijn behandeld en geen zelfvertrouwen hebben. Ik ben nu op het punt gekomen om ook hierover te schrijven op mijn site onder REAL TALK.

Het is niet zo dat ik gelijk denk dat ik de nieuwe Oprah of Dr.phil ben, maar ik weet dat er veel mensen met deze problemen zitten. Vaak willen/kunnen ze het met niemand delen terwijl ze wel geholpen willen worden. Als ik de persoon ben die bereid is om naar ze te luisteren, erover te schrijven en zelfs mijn eigen ervaringen te delen en zodoende een ander help, dan geeft het mij alleen maar een top gevoel.

Ik ga me hier openstellen en het zou tof zijn als jullie dat ook doen want wie weet zal het een ander helpen.

Ik weet dat dit niet betekent dat alle problemen dan gelijk uit de wereld zullen verdwijnen maar je moet ergens beginnen en HIER BEGIN IK!

REAL TALK

Recommended Posts

Leave a Comment