PRAY NOT ONLY FOR PARIS BUT FOR THE HUMANITY

pray-for-evrybody
Niemand kan op dit moment zeggen dat ze niet weten wat er in Parijs afgelopen vrijdag is gebeurd.
Velen zijn nog in shock en de mensen die een dierbaar persoon hebben verloren zullen altijd met een wond in hun hart lopen. Een litteken in hun hart wat ze voor altijd zullen hebben.

Ik begrijp ook waarom iedereen nu plaatjes post met ‘PRAY FOR PARIS’, maar laten we voor één keer even stoppen met een bepaald volk uitkiezen. Laten we om iedereen geven en er PRAY FOR HUMANITYvan maken. Vrijdag was het Parijs en gisteren zijn zoals velen beweren Brussel en Amsterdam bedreigd.
Afgelopen vrijdag is er niet alleen iets in Parijs gebeurd maar ook in Japan, Baghdad en Mexico, dus waarom ook niet aan hun laten zien dat we om ze geven en dat we voor ze bidden.

Hoe zou jij het vinden als Amsterdam wordt aangevallen en niemand buiten Europa zou omkijken of liefde tonen omdat we niet uit hetzelfde continent komen. Wij zouden dat ook niet leuk vinden, wij zouden ook willen dat de wereld ons hun support zouden laten zien.

Ik weet dat je niet gelijk de hele wereld kan verbeteren maar als we gewoon doen wat we al zo vaak hebben gehoord en bij ons zelf beginnen. dat we uitstralen ‘no matter who you are we are one’.

 

Recommended Posts

Leave a Comment