TURKIJE ? IK WIST HET NIET EN HET BOEIT ME NIET

ankara car bombing
Meestal als ik berichtjes lees op mijn timeline denk ik ‘let niet steeds op wat anderen niet doen maar laat gewoon zien hoe het wél moet’. Maar nu kon ik er echt niet meer omheen en vroeg me af of mensen het niet wisten of gewoon niet boeiden.

We kunnen het ons allemaal vast nog herinneren wat er paar maanden geleden in Parijs is gebeurd en hoe de hele wereld er over sprak. Social Media ‘ontploften’ en op Facebook kon je zelfs je profielfoto aanpassen met een Franse vlag als achtergrond. Maar nu er iets in Ankara (Turkije) is gebeurd, horen we niemand hierover praten behalve (JUST BEING REAL) de allochtonen. Er is zelfs een video opgedoken waarbij de Tweede-Kamer weigert om één minut stilte te houden terwijl we het wel allemaal voor Parijs hebben gedaan.

Meestal ben ik niet van ‘omdat je het bij hun deed moet je het ook bij mij doen’, maar nu vind ik wel dat ik erover moet schrijven, want rond dezelfde periode waren er ook erge dingen gebeurd in Africa en Azië. Niemand gaf hierom en het kwam amper op het nieuws. Nu is het weer hetzelfde verhaal.

BEST WEL TRIEST☹

Recommended Posts

Leave a Comment