VEEL RESPECT VOOR AJAX VOETBALLER RIECHEDLEY BAZOER

bazoer
Iets wat ik dacht dat niet meer zou gebeuren omdat we in 2016 leven en elkaar respecteren gebeurde gisteren weer tijdens een voetbalwedstrijd tussen ADO Den Haag tegen Ajax.

Tijdens de wedstrijd maakten de Haagse supporters oerwoudgeluiden alleen als Riechedley Bazoer (donkere voetballer) de bal had. De supporters bleven maar oerwoudgeluiden maken, ook nadat de  stadionspeaker meermaals had gevraagd om te stoppen.

Het is jammer dat een groep mensen de hele sfeer probeert te verpesten. Gelukkig is dat niet echt gelukt want Bazoer liet zien dat hij erboven staat.
Ajax en Bazoer hadden alle recht om de wedstrijd te staken omdat het hier om racisme ging maar dat deden ze niet. Bazour besloot om verder te voetballen en zich er niks van aan te trekken.
Of het hem van binnen wat deed? ‘Ja natuurlijk’, we voelen het allemaal ook al stonden wij niet op het veld maar hij besloot gewoon door te gaan met zijn spel en daar heb ik zoveel RESPECT voor.

Het bestuur van ADO Den Haag liet ook weten dat ze het onacceptabel vinden en dat ze nu gelijk aan het uitzoeken zijn wie is begonnen. De KNVB zou begrip hebben als Bazoer weg zou lopen en gelukkig is de meerderheid in Nederland het ermee eens dat dit niet kan.

Het is nogmaals echt jammer dat dit nog gebeurt en daarom ben ik ook blij dat ze aan het uitzoeken zijn wie is begonnen want dit mag niet weer gebeuren voordat het uit de hand loopt.

 

Recommended Posts

Leave a Comment